D&B МЕЖДУНАРОДНИ ФИРМЕНИ ПРОФИЛИ

ICAP Group е ексклузивен партньор на DUN&Bradstreet (D&B), международeн лидер в предлагането на бизнес информация и услуги за оценка на търговския риск. ICAP е ексклузивен доставчик на услугите на D&B за Гърция, България, Румъния и Кипър, предоставяйки информация за компании от 220 страни. От своя страна, D&B предоставя на своите клиенти качествена информация за гръцки, български, румънски и кипърски компании, получена ексклузивно от ICAP, най-голямата и най-актуална бизнес база данни на Балканите.


С оборот от 2 млрд. долара и 4700 служители, D&B е водещ световен доставчик на бизнес информация. Глобалната база данни на D&B съдържа повече от 250 милиона фирмени профила на компании от 220 страни.


Международните фирмени профили на D&B (Стандартни, подробни, компактни и др.) предоставят пълна информация за изследваната компания, оценка на нейното състояние, както и възможността от изпадане в несъстоятелност. D&B предлага също така и услугата мониторинг на годишна база за компании от Западна Европа с аналитични данни за изследваната компания, нейното финансово състояние, както и информация относно нейното платежно поведение.