Система за бързо известяване при промени

Услугата за известяване е създадена за да Ви информира своевременно за промени настъпили в статуса на Вашите клиенти и бизнес партньори, и спомага за подобряване на процеса на вземане на решения и управление на риска. Контролирането на Вашите клиенти е важна мярка за защита на Вашата дейност и парични потоци, тъй като тя позволява избягването на потенциални грешки като забавяне на плащания, глоби и др.

Системата за бързо известяване при промени се активира чрез натискане на бутона „ЗАЯВКА ЗА ИЗВЕСТИЯ“, който се намира в екрана за преглед на поръчан от Вас фирмен профил. Известията, които получавате са свързани с типа на информацията, която е налична в избрания от Вас профил, като автоматизирана система следи ежедневно, за период от една година, за промени настъпили в компанията, която сте избрали. В секцията „МОЯТ ПРОФИЛ“ на платформата и/или по e-mail получавате информация само в дните, в които са регистрирани промени.

За Ваше улеснение, в случаите, в които знаете предварително компаниите, за които искате да получавате известия за промени, можете да изберете тази услуга от менюто за избор на продукт (пр. Standard Report & Alert).