ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ


Подбор на персонал на средно и високо ръководно ниво
Специализирани сме в подбора на високо квалифицирани професионалисти за ръководни позиции. Нашият екип от консултанти е съставен от професионалисти със значителен стаж и консултантски опит в големи организации, владеят няколко езика и са от различни културни общности, благодарение на което са в състояние да отговорят напълно на нуждите на нашите клиенти. Вярваме, че фокуса, който имаме, методологията и обученията, които нашите консултанти са преминали, ни дават увереността, че могат да направят правилното решение и да изберат най-подходящия кандидат за всяка позиция и проект в който участват.


Нашият растеж
Първият проект на ICAP Executive Search за набиране и подбор на ръководен персонал е осъществен през 1973г. в Атина, Гърция. Днес, с опитен и енергичен управленски екип и 25 консултанти в 4 различни държави, ние можем да отговорим на всяка Ваша нужда по отношение на намиране и привличане на талантливи хора във Вашата организация, базирайки се на ценния опит и познания, които сме натрупали през годините.


Нашият подход
Правилният подбор на персонал е заложен в това да откриеш най-добрият и подходящ кандидат. Винаги се стремим да бъдем доверен партньор и съветник на нашите клиенти, разглеждайки по няколко възможни решения, и помагайки им да достигнат до най-точните професионалисти, според конкретната нужда, времева рамка, бюджет и изисквания.